Bemutatkozás

Nagymamámnak köszönhetem, hogy a dekoratőr pályát választottam.

Pici lánykoromban történt, hogy egy családi vacsorára – nagymama bátorítására - én díszíthettem fel az asztalt, rendezhettem be az étkezőt és én találhattam ki, hogy melyik családtag hol foglaljon helyet.

A feladattól és az izgalomtól kipirulva simogattam a dédi puhára vasalt damaszt asztalterítőjét, hajtogattam a hozzá való szalvétákat és esténként pergamenpapírból lázasan gyártottam az ültető kártyákat.

Azóta sok-sok év telt el, de mégis minden általam dekorált esküvő előtt ugyanazt a gyerekkori izgalmat érzem.

Esküvői dekoratőrként arra törekszem, hogy a hozzám forduló menyasszonyok, vőlegények, örömszülők személyiségéhez igazítsam a dekorációt.

Hiszem, hogy az én munkám során alakul formákká, színekké, hangulattá az elképzelés, melyet az ifjú pár dédelget az eljegyzés óta. Ezért a megbízás első percétől fontosnak tartom, hogy minden apró részlet harmonikusan illeszkedjen a menyasszony és a vőlegény karakteréhez.

A hozzám forduló párokkal legelőször az esemény stílusát határozzuk meg, majd ebből kiindulva döntünk a színek, anyagok mellett. Természetesen a nagy nap elsőszámú főszereplője a menyasszony, akivel általában több alkalommal találkozunk, hiszen az Ő személyisége alapjaiban határozza meg a dekoráció fontosabb részleteit. Ez tehát a kiindulópont, innen indul, vagyis innen folytatódik az álmodozás, melyből megszületik az a harmónia, ami felejthetetlenné teszi ezt a jeles napot.

Szakmai filozófiám szerint a dekoratőr által megálmodott végső összkép körbeöleli és kiemeli az ifjú párt.

Ennek a filozófiának a szellemében dolgozom, vagyis álmodom immár 15 éve!

 

Szolgtáltatásaim:

- minőségi dekorációs anyagok
- egyedi színösszeállítások
- különleges fényfüzérek, asztali fények
- egyedi kellékek, dekorációs megoldásokFőoldal | Bemutatkozás | Munkáim | Kapcsolat
©Ankaildiko.hu 2024